Skip to content

Werkwijze

Maak kennis met onze werkwijze

Stap 1 – De kennismaking

U beschikt over een perceel bouwgrond en een ontwerp voor uw nieuwbouw of verbouw en zoekt een geschikte aannemer. U neemt contact met ons op en wij maken een afspraak voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij u over onze werkwijze en u maakt uw wensen aan ons kenbaar.

Het is uiteraard ook mogelijk dat wij voor u een architect opzoeken die een ontwerp voor u kan maken en vervolgens de bouwvergunning aanvragen.

Stap 2 – Offerte

Wij maken een vrijblijvende aanbieding aan de hand van de door u verstrekte tekeningen en gegevens. Binnen een tijdspan van 2 tot 4 weken kunnen wij deze aanbieding klaar hebben en kan een vervolgafspraak met u gemaakt worden.

Stap 3 – Bespreking/onderhandeling

Wij komen bij u langs om onze offerte uitgebreid met u door te nemen, zodat u precies weet wat u aangeboden wordt. Het is uiteraard ook mogelijk dit in de rustige ambiance van ons kantoor te bespreken.

Wij laten onze aanbieding bij u achter en geven u de tijd om deze nogmaals te bekijken en te vergelijken. Indien gewenst kunnen er onderdelen aangepast of gewijzigd worden.

Stap 4 – Contract

Als u besluit met ons verder te gaan, wordt er een aannemingsovereenkomst opgesteld en ondertekend. Wij starten met de werkvoorbereiding en maken vervolgens een planning. Aan de hand van deze planning kunt u altijd zien wat wanneer staat te gebeuren en wanneer uw nieuw(ver)bouw klaar kan zijn.

Stap 5 – Uitvoering

De bouw wordt uitgevoerd. Tijdens de uitvoering wordt er iedere 14 dagen een bouwvergadering met u belegd, eventueel samen met de architect. Tijdens deze bouwvergadering wordt de voortgang op de bouwplaats besproken en bekeken en kijken we tevens vooruit naar de komende bouwactiviteiten. Wij adviseren u over beslissingen die genomen moeten worden en materialen die tijdig uitgezocht moeten gaan worden. Van deze besprekingen wordt altijd een verslag gemaakt.

Stap 6 – Oplevering

Uw nieuw(ver)bouw wordt opgeleverd. Alle onderdelen worden samen met u doorlopen en bekeken. Eventuele op- of aanmerkingen worden genoteerd. U krijgt van ons een uitgewerkt opleveringsrapport toegezonden en wij zorgen ervoor dat alle opleveringspunten binnen de met u overeengekomen onderhoudstermijn worden opgelost.

Stap 7 – Meer- en minderwerk

Tijdens het gehele bouwproces wordt al het met u besproken meer- en minderwerk schriftelijk vastgelegd. Wij voeren dit slechts uit na schriftelijke goedkeuring uwerzijds. Tevens beschikt u altijd over een totaaloverzicht van het meer- en minderwerk, zodat u aan het einde van de bouwperiode niet voor verrassingen komt te staan.

header
0 +
jaar ervaring
0 +
enthousiaste klanten
0
vakkundige medewerkers
Play Video